Violències

18/2/2019 Miro el telenotícies i la pantalla es converteix en una desfilada de pulsions primàries, des del Pakistan, Índia, Aràbia Saudita, París, Madrid...

Cap dret està definitivament conquerit! La igualtat home-dona, les llibertats individuals, els drets laborals, els drets de les minories, la conservació i protecció del medi...

Hi ha una lluita permanent en cada un de nosaltres i en la humanitat sencera per mantenir la fera a ratlla. Pulsions ancestrals formen part de la nostra naturalesa, el repte és canalitzar l'energia de l'odi, de la ràbia... cap a direccions constructives, creatives que ens facin créixer en relacions més ecològiques com a individus i com a espècie.

3/3/2019 Llegeixo a núvol.com un article de Fèlix Edo Tena “Zizek i la violència”. El filòsof Slavoj Zizek explica com el sistema utilitza la violència subjectiva (assassinats, violacions...) per normalitzar la pròpia violència, les violències del sistema, la violència objectiva (la pobresa, el masclisme, l'empremta ecològica...) Ens convida a preguntar-nos sobre les causes i com a resposta revolucionària proposa la no activitat, NO FER!

Fer-nos conscients d'aquest poder individual que per altra banda inquieta tant al poder econòmic i polític.

La vaga feminista pren gran sentit, el lema diu: “Ens aturem per canviar-ho tot”

Vaga de consum, de cures, laboral i estudiantil!

Aquests dies anuncien per la televisió un programa que vol ser a favor de les dones i el títol és: “De què es queixen les dones”, les dones no ens queixem, les dones denunciem la violència del sistema i prenem el NO FER com a revolta.



Comentaris