Qui ets?

Qui ets?
Què et passa? Has begut?
D'on vens? Et persegueixen? Persegueixes algú?
Ets boig?
Ets idiota? Sí, ets idiota, dels que no saben que són idiotes, dels que agafen un cotxe i es creixen, premen l'accelerador i es creuen déus, déus de l'infern.
Tarat!, perill públic, perds la vida atropellant-la, sense consciència de ser, marcant territori, atropellant la vida, la teva i la dels altres. "Putuassassí"!
Covard! corre, fuig, gira l'esquena a tot, corre cap a l'infern.
Mata't i deixa'ns tranquils.

Avui el "Putuassassí" ha entrat a l'autopista a tota merda sense mirar si venia algú, el món és seu, creu. Ha topat amb el cotxe del meu cosí i la seva dona. Un àngel protector els ha salvat la vida. Un gran ensurt i el cotxe al desguàs han estat les conseqüències.

Qui serà la propera víctima? "Putuassassí".

11/2/2019
Ah! el "Putuassassí" és un cagat, ha fugit!


Comentaris

  1. Molt canyera! Em recordes el poema de brossa sobre Franco
    Bravo rosa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, havia de treure la ràbia.😉😠

      Elimina
    2. En general, per als homes el cotxe representa una segona perllongació vital. La paraula automòbil ja ens dóna pistes: autonomia, llibertat, sensació de poder, descoberta del món, acció i tot un seguit d'altres possibilitats. En el cas de l'incident que esmentes -uf, sort que no ha estat res irremeiable-, la velocitat i altres sensacions addictives actuen com a substitucions d'una impossibilitat en la vida quotidiana, i com en d'altres escenaris l'anonimat permet ensenyar les vergonyes, sigui la covardia, la prepotència, la ignorància.

      Elimina
    3. Éssers imperfectes. Com més discrets, més quiets, més moderats millor.

      Elimina
  2. Rabia fora i escrius molt bé
    les teves emocions
    Ecologia emocional

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada