Diagnòstic: Fissura de peroné


Fissura, exactament.

Posa una fissura a la teva vida.

Qui diu fissura, diu esquerda, trencament, bufetada, cop de puny: experiència forta no buscada, que trenca esquemes, afegeix variables, destaca fissures anteriors i et fa buscar punts forts on recolzar-te.

Qui diu punts forts, diu paciència, amor, amigues, capacitat d'adaptació, humilitat... i si no en tens els fabriques perquè et faran falta.

I, no et queixis perquè les coses sempre poden anar a pitjor. Celebra que la fissura no sigui un trencament amb desplaçament o un cop mortal. Celebra que el cop de puny no et trenqui la cara, només et fereix l'orgull i et resitua.

Observa el teu entorn, veuràs subtils moviments que acompanyen el teu, com peces d'un gran mosaic si se'n mou una es mouen totes les del voltant, per ajustar-se, perquè finalment surti el dibuix.

Ets part d'un ecosistema, et creies especial, forta, important i ets una ameba petita i insignificant, però necessària per a l'equilibri de la bassa. Una bassa fràgil que pot ser plena de vida o només aigua bruta. No et moguis gaire, col·labora amb la teva quietud en la transparència de l'aigua, queda't en estat latent, recupera't i quan les condicions siguin favorables torna a la superfície i gaudeix essent aliment de granotes i nenúfars perquè la bellesa és en el conjunt.

Divendres  15/2/2019  17:30h 

Comentaris