Un suís i un croisant.



Ritual repetit i gaudit durant tota la meva vida: algun diumenge especial, a casa, un litre de llet per un paquet de 250gr de xocolata en pols Comas, nata que anàvem a comprar a la granja, boníssima, sense sucre, i per sucar tallàvem les llesques de pa a tires; al carrer Petritxol de Barcelona, amb els pares, després amb els fills i ara amb els néts; al Marisa, a la Rambla de Badalona, en aquella primera cita romàntica, vaig mostrar més interès pel suís que pel noi, va entendre que no tenia res a fer, penso que li va fer por veure'm gaudir amb aquella naturalitat d'alguna cosa que no tenia res a veure amb ell.

Xocolata calenta, nata de la bona, una mica de sucre per sobre, el tros de croissant sucat amb una mica de tot... mmmm.

Avui a l'antiga a la Plaça del vi de Girona, colofó d'un dia d'hospital, m'ha ajudat a fer les paus amb el destí.

Si queda l'art i el suís tot és més fàcil de portar.


Mela Muter al Md'A de Girona
 9/1/2019

Comentaris